Κρεβατοκάμαρα Βιέννα… η νεοκλασική άποψη!


Εκπτωτική τιμή: 2.170 €

(Αρχική τιμή: 2.300 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Δρυς

Χρώμα Amande (αμυγδάλου)

Τεχνόδερμα bomean

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr χρησιμοποιούμε τεχνοδέρματα με υπόστρωμα βαμβακιού, ώστε να μην αποχρωματίζονται και να μη φθείρονται στα σημεία συνεχούς τριβής?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός, με λιτές καμπύλες που αποπνέουν ηρεμία στο χώρο, σε συνδυασμό με ανθεκτικό τεχνόδερμα Bomean με εξώραφο σχέδιο στο κεφαλάρι. Η κρεβατοκάμαρα Βιέννα, με τις καμπύλες στο κρεβάτι, αλλά και τα καμπυλωτά συρτάρια σε κομοδίνα και τουαλέτα, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά μοντέλα του krevatokamares.gr, ενώ παραμένει η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του διαχρονικού, νεοκλασικού στυλ. Το τεχνόδερμα στο κεφαλάρι με το εξώραφο σχέδιο, δίνει μια αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρά σας.

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.70 (π) x 2.22 (μ) x 1.01 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.60 (μ) x 0.45 (β) x 0.45 (υ)
Τουαλέτα1.20 (μ) x 0.45 (β) x 0.75 (υ)
Συρταριέρα0.60 (μ) x 0.45 (β) x 1.15 (υ)
Καθρέφτης δαπέδου0.60 (μ) x 0.45 (β) x 1.80 (υ)

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε απόχρωση amande (αμυγδάλου). Αυτόματοι μηχανισμοί με στοπ σε όλα τα συρτάρια. Κεφαλάρι με τεχνόδερμα Bomean σε σκούρα καφέ απόχρωση, με λευκές εξωτερικές ραφές και πόμολα ιταλικά σε matte ασημί χρώμα στα κομοδίνα και την τουαλέτα. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.

Η έμπνευση…


Βιέννη, η πόλη των μεγάλων συνθετών και της εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής… Σημείο αναφοράς της πόλης, και ίσως το πιο επιβλητικό κτήριο της Βιέννης, ο ναός Αγίου Καρόλου, με τον εντυπωσιακό πράσινο τρούλο, που κατασκευάστηκε από χαλκό. Το krevatokamares.gr, σχεδιάζοντας τη Βιέννα, ακολούθησε τις έντονες καμπύλες, τόσο στο κρεβάτι όσο και στα κομοδίνα και την τουαλέτα, ενώ τα πόμολα που επιλέχθηκαν θυμίζουν τα κλειδιά κουρδίσματος των μουσικών οργάνων. Αρχιτεκτονική και μουσική κληρονομιά, μας έδωσαν έμπνευση για ένα έπιπλο διαχρονικό και ταυτόχρονα αριστοκρατικό.

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!