Κρεβατοκάμαρα SYMBOL11… έντονες γραμμές, για έντονες προσωπικότητες!


Εκπτωτική τιμή:1.950 €

(Αρχική τιμή: 3.300 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συρταριέρας με καθρέφτη δαπέδου. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Δρυς

Χρώμα Wenge και ασημί

Ακατέργαστο wave

Κρύσταλλα Swarovski

Φωτισμός LED

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr  χρησιμοποιούμε LED φωτισμό με τηλεχειρισμό, που διαθέτει 16 χρωματικές αποχρώσεις και 4 εφέ φωτισμού?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Η Symbol 11 διαφέρει σε κάθε της λεπτομέρεια. Ασημί τεχνοτροπία wave ξύλου στο κεφαλάρι, στα κομοδίνα και στην τουαλέτα, αλλά και ξεχωριστή τουαλέτα με κρυφό φωτισμό, που διαπερνά τα γυάλινα ραφάκια. Στα κομοδίνα και στην τουαλέτα υπάρχουν εργονομικά συρτάρια και ντουλαπάκι, που δημιουργούν αποθηκευτικούς χώρους για κάθε προσωπικό σας αντικείμενο. Πραγματικά πρωτότυπο κεφαλάρι και ποδαρικό με έντονη κλίση! Η κρεβατοκάμαρα Symbol 11 είναι σίγουρα ένα επίτευγμα του σχεδιαστικού τμήματος του krevatokamares.gr, που ξεχωρίζει τόσο για το ιδιαίτερο design, όσο και για την εργονομία που προσφέρει…

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.74 (π) x 2.40 (μ) x 1.04 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.60 (μ) x 0.40 (β) x 0.50 (υ)
Τουαλέτα1.20 (μ) x 0.40 (β) x 0.84 (υ)
Συρταριέρα0.60 (μ) x 0.40 (β) x 1.15 (υ)
Καθρέφτης δαπέδουΚατόπιν παραγγελίας

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε wenge απόχρωση και ασημί τεχνοτροπία ξύλου. Αυτόματοι μηχανισμοί με στοπ σε όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός και λεπτομέρειες από wave τεχνοτροπία ξύλου στο κεφαλάρι, τα κομοδίνα και την τουαλέτα. Κρύσταλλα Swarovski στο κεφαλάρι (συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας) και κρυφός led φωτισμός με τηλεχειρισμό, για επιλογή χρωμάτων και χρήση εφέ φωτισμού. Ιταλικά πόμολα σε inox γυαλιστερό οβάλ σχέδιο. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών.

Η έμπνευση…


Το 2011 αποτέλεσε μια πολύ σημαντική χρονιά για το krevatokamares.gr. Έτσι, το πρώτο μας μοντέλο για τη χρονιά εκείνη, πήρε το όνομα – σύμβολο “Symbol11”. Σε μοντέρνο ύφος, με πρωτότυπες λοξές γραμμές, ασημί ακατέργαστα μέρη και εκκεντρικό LED φωτισμό, αποτελεί μια πρόταση – σύμβολο της διαφορετικότητας του krevatokamares.gr. Παράλληλα, οι άνετοι αποθηκευτικοί χώροι που συνδυάζουν ντουλάπια και συρτάρια, δημιουργούν ένα άρτιο – αισθητικά και λειτουργικά – αποτέλεσμα.

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!