Κρεβατοκάμαρα ΠΝΟΗ… πολυτέλεια και glamour σε πρωτότυπη γραμμή!


Εκπτωτική τιμή: 2.260 €

(Αρχική τιμή: 3.050 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συρταριέρας με καθρέφτη δαπέδου. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Δρυς

Χρώμα Hazel

INOX λεπτομέρειες

Τεχνόδερμα grain

Κρυφά συρτάρια

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr χρησιμοποιούμε τεχνοδέρματα με υπόστρωμα βαμβακιού, ώστε να μην αποχρωματίζονται και να μη φθείρονται στα σημεία συνεχούς τριβής?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Το krevatokamares.gr για μια ακόμη φορά καινοτομεί, με ένα υπέροχο σχέδιο! Η κρεβατοκάμαρα ΠΝΟΗ δίνει ανάλαφρο, αλλά και glamour style στο χώρο σας. Κατασκευασμένη από ξύλο δρυός, η Πνοή διαθέτει ένα πολύ όμορφο κεφαλάρι, με καθρεπτιζέ λεπτομέρειες και τεχνόδερμα, σε ένα συνδυασμό σχημάτων, που καθιερώνουν μια νέα τάση στο στυλ της κρεβατοκάμαρας… Πρωτότυποι αποθηκευτικοί χώροι σε κομοδίνα και τουαλέτα, με κρυφά συρτάρια, ράφια και ντουλαπάκια, για τέλεια αξιοποίηση & του παραμικρού χώρου. Η αρμονία βρήκε τη δική της Πνοή!

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.70 (π) x 2.15 (μ) x 1.03 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.65 (μ) x 0.40 (β) x 0.44 (υ)
Τουαλέτα1.25 (μ) x 0.40 (β) x 0.75 (υ)
ΣυρταριέραΚατόπιν παραγγελίας
Καθρέφτης δαπέδουΚατόπιν παραγγελίας

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε hazel απόχρωση. Αυτόματοι μηχανισμοί με στοπ σε όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια και μηχανισμός push στα κρυφά συρτάρια. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο δρυός, grain μπεζ τεχνόδερμα στο κεφαλάρι και τον καθρέφτη με εξώραφο σχέδιο και καθρεπτιζέ λεπτομέρειες στο κεφαλάρι και το ποδαρικό. Τουαλέτα και κομοδίνα σε πρωτότυπο σχήμα, που αποτελείται από δύο ανεξάρτητα μέρη, με ποικίλους αποθηκευτικούς χώρους και κρυφά συρτάρια. Ιταλικά πόμολα σε inox πρωτότυπο σχέδιο. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.

Η έμπνευση…


Πνοή… ανάσα, αναπνοή… Μα και κίνητρο, έμπνευση, δύναμη ζωής, διάθεση για δημιουργία… Κάθε αλλαγή δίνει και μια νέα πνοή στη ζωή μας… Έτσι, και η κρεβατοκάμαρα Πνοή τού krevatokamares.gr αντικατοπτρίζει τη διάθεση για αλλαγή και δημιουργία. Τα κομοδίνα και η τουαλέτα δεν είναι πλέον ένα σώμα, αποτελούνται από δύο αυτόνομα κομμάτια, ενώ το κρεβάτι με το καθρεπτιζέ υλικό και το λευκό τεχνόδερμα, προσδίδει ένα ανάλαφρο και glamour στυλ στο χώρο της κρεβατοκάμαρας…

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!