Κρεβατοκάμαρα Opera

Κρεβατοκάμαρα Opera… η μοντέρνα, κλασική άποψη!


Εκπτωτική τιμή: 1.950 €

(Αρχική τιμή: 2.700 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συρταριέρας με καθρέφτη δαπέδου. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιά και Δρυς

Χρώμα Caramel

Πολυεστερικό Amande

Τεχνόδερμα

Inox λεπτομέρειες

Κρυφά συρτάρια

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr χρησιμοποιούμε τεχνοδέρματα με υπόστρωμα βαμβακιού, ώστε να μην αποχρωματίζονται και να μη φθείρονται στα σημεία συνεχούς τριβής?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Η κρεβατοκάμαρα Opera αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν τη μοντέρνα γραμμή, αλλά επιθυμούν και μια αίσθηση κλασικού και διαχρονικού στο χώρο τους. Σε πρωτότυπους συνδυασμούς, τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς το ξύλο – μιας και για πρώτη φορά συνδυάζονται αρμονικά οξιά και δρυς – η κρεβατοκάμαρα Opera καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα κλασική και μοντέρνα. Στα κομοδίνα και την τουαλέτα υπάρχουν πρωτότυπα κρυφά συρτάρια με μηχανισμούς push, για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων.

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.70 (π) x 2.15 (μ) x 1.03 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.60 (μ) x 0.40 (β) x 0.50 (υ)
Τουαλέτα1.20 (μ) x 0.40 (β) x 0.76 (υ)
ΣυρταριέραΚατόπιν παραγγελίας
Καθρέφτης δαπέδουΚατόπιν παραγγελίας

Χειροποίητη βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε απόχρωση caramel και πολυεστερικό amande. Τεχνόδερμα στο κεφαλάρι, με διακοσμητικά στοιχεία inox σε μορφή νότας. Κρυφά συρτάρια σε κομοδίνα και τουαλέτα, με αυτόματους μηχανισμούς push και μηχανισμοί soft-closing σε όλα τα συρτάρια.

Ιταλικά πόμολα οβάλ, σε inox γυαλιστερό χρώμα. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού στο κρεβάτι.


Η έμπνευση…


Μία επίσκεψη στην Opera Garnier του Παρισιού στάθηκε η αφορμή για το σχεδιασμό τής κρεβατοκάμαρας Opera. Κατά τη διάρκεια της αναδιαμόρφωσης του Παρισιού το 1858, διενεργήθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για την κατασκευή ενός μεγάρου, προς τιμήν του Ναπολέοντα. Το σχέδιο που επιλέχθηκε, ήταν του Charles Garnier, συνδύαζε αρμονικά πολλά αρχιτεκτονικά στυλ και γι’ αυτό ο Garnier το ονόμασε “Στυλ Ναπολέων”, κερδίζοντας την εύνοια του Αυτοκράτορα. Σχεδιάζοντας τη δική μας Opera, συνδυάσαμε για πρώτη φορά οξιά και δρυς, ενώ η αντίθεση αυτή τονίστηκε ακόμη περισσότερο με την χρωματική αντίθεση που επιλέχθηκε. Στο τεχνόδερμα του κεφαλαριού, προστέθηκαν μεταλλικά στοιχεία που θυμίζουν νότες, ολοκληρώνοντας μία πραγματικά μοναδική δημιουργία…

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!