Κρεβατοκάμαρα Lava… όταν το ξύλο συνυπάρχει με τη φωτιά!


Εκπτωτική τιμή: 5.570 €

(Αρχική τιμή: 7.300 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, το Επάλληλο G έπιπλο με το ενσωματωμένο τζάκι, ο καθρέφτης, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιά

Χρώμα Παλίσανδρος και μπρονζέ

Χρωμοσύνθεση πυρακτωμένου χαλκού

Οικολογικό τζάκι

Τεχνόδερμα

Υδραυλικός μηχανισμός

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στην κρεβατοκάμαρα Lava ενσωματώσαμε οικολογικό τζάκι με βιοκαύσιμο, που η καύση του παράγει μόνο θερμότητα, χωρίς οσμές ή άλλα κατάλοιπα (π.χ. καπνό, ρύπους κλπ)?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Για πρώτη φορά η φλόγα συνυπάρχει με το ξύλο και τα χρώματα της φύσης γίνονται έμπνευση για τη δημιουργία ενός τόσο μοναδικού σχεδίου… Μία προσωπική επιθυμία για την τοποθέτηση τζακιού στο υπνοδωμάτιό μας, μας έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία της Lava. Το κρεβάτι επιβλητικό, με έντονες καμπύλες και λεπτομέρειες με τεχνόδερμα, μοιάζει να αγκαλιάζει τα κομοδίνα. Η εσωτερική καμπύλη που δημιουργείται για πρώτη φορά σε συρτάρια κομοδίνων, καταλήγει σε έναν αριστοτεχνικό κατακόρυφο κίονα, που φωτίζεται από την έντονη απόχρωση της ηφαιστειακής λάβας. Πλέον, η κλασική τουαλέτα αντικαθίσταται από το πρωτοποριακό επάλληλο G έπιπλο, όπου ενσωματώνεται οικολογικό τζάκι, προσδίδοντας μία μοναδική θαλπωρή, αλλά και αισθησιασμό στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Ο καθρέφτης, σε σχηματισμό ανοιχτού πάπυρου, χαρακτηρίζεται από την τεχνική θρυμματισμού του κρυστάλλου και το έντονο χρώμα ηφαιστεικής λάβας… Τέλος, η χειροποίητη χρωμοσύνθεση πυρακτωμένου χαλκού, που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε το krevatokamares.gr για πρώτη φορά σε έπιπλο, προσδίδει διαχρονικότητα στην κρεβατοκάμαρα LAVA και δημιουργεί πλέον μία νέα τάση στους χρωματισμούς των επίπλων…
*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚρεβάτιΑπό κομοδίνο σε κομοδίνο 3.30 (π) x 2.15 (μ) x 1.06 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.70 (μ) x 0.50 (β) x 0.48 (υ)
Τουαλέτα1.80 (μ) x 0.50 (β) x 1.86 (υ)
Καθρέφτης0.65 (μ) x 0.08 (β) x 1.20 (υ)
ΣυρταριέραΔε διατίθεται
Καθρέφτης δαπέδουΔε διατίθεται

Χειροποίητη βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε χρωμοσύνθεση πυρακτωμένου χαλκού, απόχρωση ηφαιστειακής λάβας και παλίσσανδρο με έντονες σκιάσεις.  Αυτόματοι μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και μηχανισμός υδραυλικής ανάκλισης στην κατακόρυφη πόρτα. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο οξιάς, με λεπτομέρειες από τεχνόδερμα στο κρεβάτι. Κομοδίνα με αντίστροφη κλίση, που καταλήγουν σε κατακόρυφο κίονα. Επάλληλο G έπιπλο, με ευρύχωρους αποθηκευτικούς χώρους, ντουλάπια και συρτάρια. Ενσωματωμένο οικολογικό τζάκι, με διακοσμητικά κρύσταλλα και καθρέφτης με τεχνική θρυμματισμένου τζαμιού. Πόμολα ιταλικά, με ιδιόμορφο design στην απόχρωση της ηφαιστειακής λάβας. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.

Η έμπνευση…


Επιστρέφοντας στην εποχή που ο Λουδοβίκος XVI δημιουργούσε την τάση της διακόσμησης και των επίπλων τού παλατιού των Βερσαλλιών, η έμπνευση για μία κρεβατοκάμαρα με τα σχήματα και τα χρώματα που κυριαρχούν στο εσωτερικό του παλατιού, αποτυπώθηκε στο χαρτί τού σχεδιαστή του krevatokamares.gr. Οκτώ μήνες αργότερα, η τελική μορφή της κρεβατοκάμαρας Lava έδινε στο χώρο του krevatokamares.gr μια επιβλητική και αριστοκρατική όψη. Το αριστοτεχνικό τζάκι που κοσμεί το υπνοδωμάτιο του βασιλικού ζεύγους (κάτι καινοτόμο για την εποχή), ήταν και η αφορμή που το krevatokamares.gr αποφάσισε να προσαρμόσει – για πρώτη φορά σε ξύλινο έπιπλο – οικολογικό τζάκι. Το χαρακτηριστικό χρώμα του οξειδωμένου χαλκού που διακατέχει το ανάκτορο, έγινε η έμπνευση για τη δημιουργία μίας ιδιαίτερης χειροποίητης χρωμοσύνθεσης, ενώ το bronze που συναντάται στα διακοσμητικά στοιχεία του ανακτόρου τόνισε με μία ιδιαίτερη λάμψη τη Lava.

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!