Κρεβατοκάμαρα FK8

Κρεβατοκάμαρα FK8… σοφιστικέ και λειτουργική…


Εκπτωτική τιμή: 2.170 €

(Αρχική τιμή: 2.600 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η τουαλέτα με τον ανοιγόμενο καθρέφτη, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιάς

Χρώμα Vesan

Κρύσταλλα Swarovski

Πτυσσόμενη κρεμάστρα

Ανοιγόμενος καθρέφτης

Μηχανισμοί soft-close

Το καμπυλωτό κεφαλάρι και ποδαρικό, ο χώρος για τα αγαπημένα σας cd ή βιβλία στα κομοδίνα και την τουαλέτα, σε συνδυασμό με τα αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski (με πιστοποιητικό γνησιότητας) στον καθρέφτη και το προσκέφαλο, δημιουργούν ένα ξεχωριστό στυλ στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Το ξύλο οξιάς δίνει στην κάμαρα μία μοναδική αίσθηση πολυτέλειας, ενώ οι θήκες στα κομοδίνα και την τουαλέτα την κάνουν λειτουργική και μοναδική. Παράλληλα, η τουαλέτα διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, συνδυάζοντας τα ευρύχωρα συρτάρια μίας τουαλέτας με τα κομψά συρτάρια μιας συρταριέρας.
*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.70 (π) x 2.22 (μ) x 1.01 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.70 (μ) x 0.40 (β) x 0.45 (υ)
Τουαλέτα1.25 (μ) x 0.40 (β) x 1.00 (υ)
ΣυρταριέραΔε διατίθεται
Καθρέφτης δαπέδουΔε διατίθεται

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε οξιά vesan. Αυτόματοι μηχανισμοί με στοπ σε όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο οξιάς με κρύσταλλα Swarovski (με πιστοποιητικό γνησιότητας) στο κεφαλάρι και στον καθρέφτη. Θήκες για cd / βιβλία στα κομοδίνα και την τουαλέτα. Τουαλέτα και ανοιγόμενος καθρέφτης δαπέδου, με ξύλινα ράφια και πτυσσόμενη κρεμάστρα για γραβάτες/ ζώνες. Πόμολα ιταλικά σε τετράγωνο σχέδιο, σε ματ ασημί απόχρωση, που δένουν άψογα με τις τετράγωνες γραμμές τής κρεβατοκάμαρας. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου και αλλαγής χρωματισμών.

Η έμπνευση…


Δύο ονόματα, μια ημερομηνία, κάτι προσωπικό, η αρχή για κάτι μεγάλο… Η έμπνευση δόθηκε από ένα τραγούδι αγαπημένο, το σχέδιο όμως δημιουργήθηκε από μία προσωπική ανάγκη του σχεδιαστή: να τον συνοδεύουν, την ώρα της ξεκούρασης, τα αγαπημένα του βιβλία και η αγαπημένη του μουσική. Έτσι, σχεδιάστηκε η FK8, με θήκες στα κομοδίνα και την τουαλέτα, για τα αγαπημένα του βιβλία και CD. Σε ήρεμες καμπύλες το κρεβάτι και σε λιτές, ίσιες γραμμές τα κομοδίνα και η τουαλέτα, έδωσαν στην FK8 ένα ξεκούραστο ύφος, αλλά παράλληλα και σοφιστικέ. Τέλος, συνδυάζοντας συρταριέρα και τουαλέτα, ο σχεδιαστής δημιούργησε ένα έπιπλο λειτουργικό και κομψό.

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!