Κρεβατοκάμαρα Elxis

Κρεβατοκάμαρα Elxis… τεχνόδερμα και ξύλο σε απόλυτη αρμονία


Εκπτωτική τιμή: 2.100 €

(Αρχική τιμή: 2.700 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η συρταριέρα με τον καθρέφτη δαπέδου, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τουαλέτας με καθρέφτη. Δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο Οξιάς

Χρώμα Amande

Σατινέ Λάκα MOKA

Τεχνόδερμα

INOX λεπτομέρειες

Κρύσταλλα Swarovski

Ανοιγόμενος καθρέφτης

Μηχανισμοί soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr  χρησιμοποιούμε τεχνοδέρματα με υπόστρωμα βαμβακιού, ώστε να μην αποχρωματίζονται και να μη φθείρονται στα σημεία συνεχούς τριβής?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Τεχνόδερμα και ξύλο δένουν αρμονικά στην Elxis, δίνοντας μία αέρινη αίσθηση στο προσωπικό σας καταφύγιο. Το επενδεδυμένο με τεχνόδερμα κρεβάτι, στην απόχρωση «moka», εμπλουτίζεται με τις inox λεπτομέρειες στα πλαϊνά μέρη του κεφαλαριού, αλλά και στα λοξά ποδαράκια σε amande απόχρωση. Τα κομοδίνα, η συρταριέρα και ο ανοιγόμενος καθρέφτης δαπέδου, με τα καμπυλωτά συρτάρια, σε διχρωμία amande και σατινέ λάκας σε χρώμα Moka, «φυλακίζουν» αλυσίδα από Swarovski, δίνοντας ένα τόνο πολυτέλειας στο σετ. Ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο σχέδιο!
*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού το krevatokamares.gr σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1.70 (π) x 2.15 (μ) x 0.98 (υ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.55 (μ) x 0.45 (β) x 0.43 (υ)
Τουαλέτα1.10 (μ) x 0.45 (β) x 0.73 (υ)
Συρταριέρα0.55 (μ) x 0.45 (β) x 1.18 (υ)
Καθρέφτης δαπέδου0.55 (μ) x 0.45 (β) x 1.80 (υ)

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε διχρωμία Amande (απόχρωση αμυγράλου) και σατινέ λάκας σε απόχρωση moka. Αυτόματοι μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Κρεβατοκάμαρα από ξύλο οξιάς, με κρεβάτι επενδεδυμένο με moka τεχνόδερμα και λεπτομέρειες με inox στοιχεία στα πλαϊνά του κεφαλαριού και του ποδαρικού. Κομοδίνα, συρταριέρα και καθρέφτης δαπέδου με αλυσίδα κρυστάλλων SwarovskiΑνοιγόμενος καθρέφτης δαπέδου με εσωτερικά ραφάκια, για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, αλλαγής χρωματισμών και τεχνοδέρματος.

Η έμπνευση…


Έλξη, χημεία, ταίριασμα… Ό,τι μπορεί να ενώσει ανθρώπους φαινομενικά διαφορετικούς, μα τόσο όμοιους…
Το ταίριασμα αυτό μας έδωσε και την έμπνευση για τη δημιουργία της κρεβατοκάμαρας Elxis.
Συνδυάσαμε το ξύλο με το τεχνόδερμα, το μέταλλο με το κρύσταλλο, το ανάλαφρο χρώμα της moka με το σαγηνευτικό χρώμα του αμυγδάλου…
Elxis… συνδυασμοί υλικών και χρωμάτων σε απόλυτη αρμονία…

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!