Κρεβατοκάμαρα DaVinci

Κρεβατοκάμαρα DaVinci… για ακριβά γούστα…
(Αρ. Κατοχύρωσης: 20150600097)


Εκπτωτική τιμή: 3.170 €

(Αρχική τιμή: 3.900 €)


*Στο σετ συμπεριλαμβάνεται το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, η συρταριέρα και ο καθρέφτης δαπέδου, το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση εντός Νομού Αττικής.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ξύλο οξιά και καρυδιά

Χρώμα φυσική καρυδιά

Πολυεστερικό Chocolat

Γνήσιο δέρμα

LED με τηλεχειρισμό

Κρυφά συρτάρια

Ανοιγόμενος καθρέφτης

Ενσωματωμένο σκαμπό

Μηχανισμοί Soft-close

Γνωρίζατε ότι…


Όλα τα chocolat μέρη των κομοδίνων, της συρταριέρας και του καθρέφτη δαπέδου της Da Vinci είναι ανοιγόμενα, δημιουργώντας αποθηκευτικούς χώρους, κρυφά συρτάρια και ράφια?

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ένα από τα ομορφότερα δημιουργήματα του σχεδιαστή του krevatokamares.gr …
Δυνατές καμπύλες σε όλα τα σημεία, πρωτοποριακό κεφαλάρι με κρυφό φωτισμό και ιδιαίτερη κλίση, που σκεπάζει ομοιόμορφα τις δύο μαξιλάρες από γνήσιο δέρμα, κεντημένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι με κηροκλωστή.

Το κρεβάτι δείχνει να αιωρείται, δίνοντας την αίσθηση υπέργειας γέφυρας… Ο συνδυασμός της άγριας και ταυτόχρονα όμορφης καρυδιάς, με τη γυαλιστερή λάκα σε chocolat απόχρωση, προσθέτει αρμονία στο σύνολο, ενώ παράλληλα μετουσιώνει το χώρο σε ένα δωμάτιο με ατμοσφαιρική άποψη.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθούν η συρταριέρα και ο ιδιαίτερος καθρέφτης δαπέδου με τις έντονες καμπύλες και τα κρυφά ράφια, τα οποία ξεπροβάλλουν δειλά πίσω από τον τοξοειδή καθρέφτη.

Τέλος, η απλοϊκότητα του στυλ ολοκληρώνεται με τα μοναδικά σε σχεδίαση πόμολα, που μοιάζουν βυθισμένα στο ξύλο και παράλληλα αποκομμένα από αυτό.

*Οι διαστάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές, αφού σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαστάσεις όλων των επίπλων στο χώρο σας

ΕΙΔΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κρεβάτι1,76 (π) x 2.40 (μ)
Στρώμα1.60 (π) x 2.00 (μ)
Κομοδίνα0.70 (μ) x 0.40 (β)
ΤουαλέταΔε διατίθεται
Συρταριέρα0.68 (μ) x 0.40 (β)
Καθρέφτης δαπέδου0.75 (μ) x 0.40 (β)

Βαφή από οικολογικά χρώματα νερού, μη τοξικά και άοσμα (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σε διχρωμία φυσικής καρυδιάς και πολυεστερικής chocolat λάκας.

Κρυφός φωτισμός τεχνολογίας LED, με τηλεχειρισμό και δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ 16 χρωμάτων και 4 εφέ φωτισμού. Μαξιλάρες από γνήσιο δέρμα σε ταμπά απόχρωση, με χειροποίητη ραφή με κηροκλωστή.

Αυτόματοι μηχανισμοί με φρένο σε όλα τα συρτάρια και μηχανισμοί κάθετης στήριξης και ομαλού κλεισίματος σε όλα τα ανοιγόμενα πλαϊνά μέρη κομοδίνων, συρταριέρας και καθρέφτη δαπέδου. Κρυφά συρτάρια με μηχανισμό push στα κομοδίνα, τη συρταριέρα και το καθρέφτη δαπέδου. Ανοιγόμενος καθρέφτης με ενσωματωμένο σκαμπό από γνήσιο δέρμα.

Κρεβατοκάμαρα από ξύλο οξιάς και φυσικής καρυδιάς. Δυνατότητα προσθήκης αποθηκευτικού χώρου, αλλαγής χρωματισμών και δέρματος.


Η έμπνευση…


DaVinci, μια κρεβατοκάμαρα ύμνος στο μεγάλο ζωγράφο, αρχιτέκτονα και μηχανικό, Leonardo di ser Piero da Vinci. Οι καμπύλες, τα σχήματα, το δέρμα και τα γήινα χρώματα που συναντάμε στους πίνακες και στα “περί μηχανικής” σχέδια του Leonardo DaVinci, αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία αυτής της κρεβατοκάμαρας, ενώ παράλληλα η έντονη ενασχόλησή του με την αεροδυναμική και η κατασκευή ευφάνταστων ιπτάμενων μηχανών, ενέπνευσε και το σχεδιαστή του krevatokamares.gr, στο να κατασκευάσει το “αιωρούμενο” κρεβάτι της DaVinci.
Τέλος, η κρεβατοκάμαρα DaVinci, αποτελεί την απόδειξη ότι η τέχνη μπορεί να διέπει ακόμη και τα πιο απλά αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής…

ΆΛΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!