Συχνές ερωτήσεις: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η επιλογή τού σχεδίου που μας εκφράζει και μας αντιπροσωπεύει, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Ελέγξτε προσεκτικά το είδος ξυλείας, τα δεσίματα, τους μηχανισμούς, τα βερνίκια και τα υπόλοιπα είδη επιπλοποιίας (φωτισμός, πόμολα, κρύσταλλα κ.λπ.)

ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η εργονομία και η λειτουργικότητα μίας κρεβατοκάμαρας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Π.χ. σωστή στήριξη του στρώματος, κλίση του κεφαλαριού, “δεσίματα”, διαστάσεις, ασφάλεια της κατασκευής.

ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα του krevatokamares.gr by Giorgio Fatouro συνοδεύονται από 10ετή ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, καθώς και πιστοποιητικό γνησιότητας.

ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ

Το στρώμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να τηρεί τις βασικές προδιαγραφές των στρωμάτων νέας τεχνολογίας. Δηλαδή να είναι οικολογικό, ανατομικό, αντιαλλεργικό και επιπλέον άνετο.

ΤΗΝ ΤΙΜΗ

Στο krevatokamares.gr by Giorgio Fatouro σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κρεβατοκάμαρες εργονομικές, λειτουργικές και στην τιμή, που ο πελάτης θεωρεί αντάξια του προϊόντος που αγοράζει και των after sales υπηρεσιών που απολαμβάνει.

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

 • Προσαρμογή διαστάσεων
 • Αλλαγή χρώματος ξύλου
 • Προσθήκη/ Αλλαγή τεχνοδέρματος
 • Προσθήκη φωτισμού LED
 • Διακόσμηση με Swarovski
 • ΙΝΟΧ διακοσμητικά στοιχεία
 • Παρεμβάσεις στο σχέδιο
 • Αλλαγή στα πόμολα
 • Προσθήκη αποθηκευτικού χώρου
 • Προσθήκη πτυσσόμενης κρεμάστρας

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ?

 • Παραγγελία

  Υποβολή παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματοςτηλεφώνου, e-mail, φαξ ή μέσω φυσικού καταστήματος

 • Κατασκευή

  Η κρεβατοκάμαρά σας κατασκευάζεται σε χρονικό διάστημα από 1 εβδομάδα έως 45 ημέρες. Σε περιόδους διακοπών και επίσημων αργιών το διάστημα ενδέχεται να μεταβληθεί.

 • Έλεγχος

  Η κρεβατοκάμαρα μοντάρεται και ελέγχεται, για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της και η άρτια αισθητική της.

 • Παράδοση

  Το τελικό προϊόν παραδίδεται και τοποθετείται στο χώρο σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (εντός Ν. Αττικής) από το εξειδικευμένο προσωπικό τού krevatokamares.gr. Παραλαμβάνετε επίσης και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (εγγύηση, πιστοποιητικό, οδηγίες συντήρησης και καθαρισμού και φορολογικά έγγραφα)

Γνωρίζατε ότι…


Στο krevatokamares.gr χρησιμοποιούμε LED φωτισμό με τηλεχειρισμό, που διαθέτει 16 αποχρώσεις και 4 εφέ φωτισμού?

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάθε σετ κρεβατοκάμαρας περιλαμβάνει το κρεβάτι, τα δύο κομοδίνα, την τουαλέτα με τον καθρέφτη ή τη συρταριέρα με τον καθρέφτη δαπέδου (ανάλογα το μοντέλο), το ανατομικό πλαίσιο και το στρώμα. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε αποθηκευτικό χώρο.

Επειδή ο κάθε χώρος έχει το δικό του, ιδιαίτερο στυλ, αλλά και διαφορετικές διαστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε πλήρες σετ κρεβατοκάμαρας ή μεμονωμένα κομμάτια.

Η προσθήκη αποθηκευτικού χώρου είναι εφικτή σε όλα τα κρεβάτια, με τρόπο μάλιστα που το αρχικό σχέδιο να μην αλλοιώνεται. Παράλληλα, με τη χρήση ειδικών “κλειδιών”, που τοποθετούνται περιμετρικά του κρεβατιού, ο αποθηκευτικός αποκτά το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και στιβαρότητα.

xrwma_LavaΜε τον όρο “χρωμοσύνθεση” ο Giorgio Fatouro, όρισε την χειροποίητη τεχνική βαφής των επίπλων της επιχείρησης, σε χρώματα και υφές εμπνευσμένες από τη φύση. Χωρίς τη χρήση πιστολιών ή άλλων μηχανημάτων, ο σχεδιαστής επιμελείται την τεχνοτροπία βαφής των ξύλινων μερών του επίπλου με αποχρώσεις και ιριδισμούς που θυμίζουν φυσικά υλικά… Έτσι, η κρεβατοκάμαρα EIFFEL αποκτά το antique χρώμα οξειδωμένου μετάλλου του Πύργου του Άιφελ, ενώ στη LAVA οι φλόγες του ενσωματωμένου τζακιού δένουν αρμονικά με το χρώμα “πυρακτωμένου χαλκού”, δίνοντας στο έπιπλο την αξία και τη μοναδικότητα του χειροποίητου…

Ο Giorgio Fatouro για πρώτη φορά στο χώρο του επίπλου διεθνώς, καινοτομεί και δημιουργεί ένα έπιπλο με ενσωματωμένο οικολογικό τζάκι. Λόγω της καύσιμης ύλης που χρησιμοποιεί (οικολογικό βιοκαύσιμο, που παρασκευάζεται από τεύτλα, καλαμπόκι και άλλα φυσικά υλικά), είναι απόλυτα άοσμο και χωρίς αέρια προϊόντα καύσης (καπνό) και επομένως απόλυτα υγιεινό. Παράλληλα, ο θερμός αέρας που παράγει, μέσω ειδικής κατασκευής στο ίδιο το έπιπλο, διαχέεται ομοιόμορφα, θερμαίνοντας χώρους έως και 25 τ.μ., για 8 συνεχόμενες ώρες. Τέλος, όντας πλήρως ενσωματωμένο, δεν υπάρχει ανάγκη παρέμβασης στον τοίχο ή κατασκευής καμινάδας εξοικονομώντας χώρο και κόστος.

Για εμάς, στο krevatokamares.gr, η κατασκευή της κρεβατοκάμαρας Lava ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, αλλά και η απόδειξη του ότι η συνεχής προσπάθεια και η τεχνογνωσία κάνουν το ανέφικτο εφικτό…

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ krevatokamares.gr

Στo krevatokamares.gr η επαφή μας με τον πελάτη δε σταματάει με την πώληση, αλλά συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση αυτής.
Πιστεύοντας ότι η αγορά μιας κρεβατοκάμαρας δεν είναι απλά ένας τρόπος “ανανέωσης ” του χώρου σας, αλλά αποτελεί μία διαχρονική επένδυση, προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας 10ετή Γραπτή Ονομαστική Εγγύηση, που καλύπτει οποιαδήποτε φυσιολογική και λειτουργική φθορά.
Ωστόσο, κάτι πρωτόγνωρο διεθνώς για το χώρο του επίπλου αποτελεί η ενός έτους Άνευ Όρων Εγγύηση. Από την ημερομηνία αγοράς της κρεβατοκάμαράς σας και για έναν ολόκληρο χρόνο, το krevatokamares.gr επιδιορθώνει ή  – αν δεν είναι εφικτό – αντικαθιστά εντελώς δωρεάν οποιοδήποτε φθαρμένο κομμάτι του επίπλου σας, ακόμη κι αν η φθορά αυτή προέκυψε με δική σας υπαιτιότητα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Λόγω της ιδιομορφίας των σχεδίων, των τεχνικών δυσκολιών, αλλά και των καινοτομιών που το krevatokamares.gr εφαρμόζει (προσαρμογή τζακιού σε έπιπλο, χρωμοσυνθέσεις κ.λπ.), η παραγωγική διαδικασία από το σχεδιασμό έως και την κατασκευή είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα προϊόντα μας είναι σχεδόν ανέφικτο να αντιγραφούν. Ακόμη κι αν επιχειρηθεί η αντιγραφή ενός σχεδίου, το τελικό αποτέλεσμα (αισθητικά και κατασκευαστικά) θα είναι προφανώς κατώτερο του γνήσιου.

Για το λόγο αυτό, κάθε έπιπλο του krevatokamares.gr που αγοράζετε, συνοδεύεται από Πιστοποιητικό Γνησιότητας Σχεδιασμού και Κατασκευής. Έτσι διασφαλίζεται η μοναδικότητά του, τόσο ως προς το σχεδιασμό του, όσο και ως προς την άρτια λειτουργικότητα. Παράλληλα, κάθε δελτίο παραγγελίας και κάθε εγγύηση που παρέχεται κατά την παράδοση του επίπλου, διαθέτει τυπωμένο ένα μοναδικό κωδικό προϊόντος. Ο κωδικός αυτός κατοχυρώνει τη γνησιότητά του και διαφυλάσσει τους πελάτες από απομιμήσεις και αντιγραφές.

ΜΟΝΤΕΛΑ krevatokamares.gr

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!