Διαγωνισμός krevatokamares.gr by Giorgio Fatouro

Symbol11_projΕσείς τι δώρο θα θέλατε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου?

 

Το krevatokamares.gr by Giorgio Fatouro σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα και σας κάνει δώρο μία υπέροχη κρεβατοκάμαρα Symbol11 (αρχικής αξίας 2.790 ευρώ), για τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2016!

 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό έληξε την Παρασκευή, 12/02/2016 στις 23:59. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14/02/2016 και παράλληλα την ίδια ημέρα ο/η νικητής/-τρια θα ανακοινωθεί μέσω της ιστοσελίδας μας www.krevatokamares.gr, καθώς επίσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του krevatokamares.gr (facebookgoogle+)

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχατε στο διαγωνισμό μας για τα πολύτιμα σχόλιά σας, καθώς μας βοήθησαν, αφενός μεν να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας με περισσότερες πληροφορίες που ως καταναλωτές θεωρείτε σημαντικές και αφετέρου δε, να καταρτίσουμε ένα κατάλογο, τον οποίο και θα δημοσιεύσουμε εντός των προσεχών ημερών, επιλύοντας τυχόν απορίες σας.

 

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αρχικά θελήσαμε να στείλουμε μήνυμα έγκυρης ή άκυρης συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Λόγω όμως των εκατοντάδων e-mail που λαμβάναμε καθημερινά, κάτι τέτοιο κατέστη ανέφικτο. Επομένως, στάλθηκαν απαντητικά μηνύματα μόνο σε όσες συμμετοχές ήταν άκυρες, θέλοντας να δώσουμε μία ακόμη ευκαιρία στους εν λόγω συμμετέχοντες να προσπαθήσουν ξανά, τηρώντας τους όρους του διαγωνισμού. Επομένως, όσοι δε λάβατε απαντητικό email, η συμμετοχή σας θεωρείται έγκυρη, απλά δεν υπήρχε χρόνος επιβεβαίωσης.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Σύντομα κοντά σας με το όνομα του/της νικητή/-τριας και με έναν καινούριο διαγωνισμό!!!

Παρακαλώ περιμένετε...

Εγγραφείτε στο newsletter!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εγγραφείτε στο newsletter του krevatokamares.gr by GIORGIO FATOURO!